Prva područna riznica “u oblaku”

U suradnji sa našim partnerima iz Microsofta, područnu riznicu Ministarstva socijalne politike i mladih (ProFI) prebacili smo na MS Azure.

Time se Ministarstvo socijalne politike i mladih odlučilo slijediti najnovije trendove u softverskoj industriji – korištenje (SaaS) softvera kao usluge.

Kada se govori o korištenju informatičke infrastrukture u oblaku resursi će se unajmljivati prema stvarnoj potrebi.

Detaljnije možete pogledati u članku:

http://www.ictbusiness.info/poslovna-rjesenja/ministarstvo-socijalne-politike-i-mladih-pokrenulo-prvu-podrucnu-riznicu-u-oblaku

Enel Split d.o.o. i Ericsson Nikola Tesla d.d. informatiziraju specijalnu bolnicu Biokovka

Dugogodišnje iskustvo poslovanja u segmentu javnog zdravstva oplemenili smo integracijom poslovnog informacijskog rješenja Sustav ERP ® i Sustav Ambulanta tvrtke Enel Split s Bolničkim informacijskim sustavom ® tvrtke Ericsson Nikola Tesla d.d.  u specijalnoj bolnici Biokovka u Makarskoj.

Integrirano rješenje dvaju softvera i modul e-BOLNICA povezana su na način da razmjenjuju podatke o pacijentima i obavljenim uslugama, omogućuju sistematizirano prikupljanje specifičnih operativnih podataka javnozdravstvenog sustava te se unaprjeđuje kvalitete istih s povećanom razinom vjerodostojnosti svih relevantnih informacija.

Integracija svih poslovnih procesa zdravstvene ustanove i centralizacija podataka o pacijentu, omogućava poboljšanje rada zdravstvenog osoblja, jednostavnije praćenje stanja pacijenata te efikasniju razmjenu podataka na svim razinama zdravstvene ustanove.

Ovaj sveobuhvatni informacijski sustav jedinstveno je ICT rješenje za sve vrste bolničkog poslovanja u Republici Hrvatskoj te njegova modularna i fleksibilna arhitektura omogućava primjenu neovisno o veličini i specijalizaciji medicinske ustanove, od poliklinika do kliničkih bolničkih centara.

Uvođenje informacijskih sustava u poslovanju bolnica više ne predstavlja dodatnu vrijednost, već nezaobilaznu potrebu u kojoj ovisi cjelokupno poslovanje zdravstvene ustanove.

 

 

Proljetno savjetovanje 2016.

Ovog proljeća ugostit će nas Hotel Horizont **** iz Baške Vode

Termini seminara su slijedeći

11.05. – 13.05. 2016. – Seminar za računovodstvene djelatnike CZSS-a

18.05. – 20.05. 2016. – Seminar za računovodstvene djelatnike Domova i ustanova socijalne skrbi ( šifre 2,3,4 i 5 ).

Vjerujemo da ćete i ove godine biti zadovoljni sa gostima predavačima, temama i radionicama koje smo pripremili.

Jesenski seminar

Ove jeseni smo ponovno u Zadru, u hotelu Borik, Falkensteiner, u terminima:

11-13.11.2015 Seminar za računovodstvene djelatnike CZSS
18-20.11.2015 Seminar za računovodstvene djelatnike Domova i ostalih ustanova ( ustanove pod šiframa 2,3,4 i 5 ).

Vjerujemo da ćete i ove godine biti zadovoljni sa gostima predavačima, temama i radionicama koje smo pripremili.
Do kraja tjedna poslati ćemo Vam program savjetovanja i rezervacijske forme, kako bi od ponedjeljka mogli započeti sa prijavama:-)
Radujemo se skorom druženju:-))

 

 

Proljetni seminar

Ovog proljeća ponovno će nas ugostiti Hotel Horizont **** iz Baške Vode:-)

Termini su slijedeći:
13-15.5.2015 Seminar za računovodstvene djelatnike CZSS-a
20-22.5.2015 Seminar za računovodstvene djelatnike Domova i ustanova socijalne skrbi ( šifre 2,3,4 i 5 ).
Više informacija nakon Uskršnjih praznika.
Lijep pozdrav iz Splita!

 

e-DOM akcija

Sukladno  višegodišnjoj tradiciji jesenskih popusta i ove godine smo se odlučiti staviti dio naše ponude na akciju.

Kako za naš novi sustav e-DOM, za vođenje evidencije korisnika u domovima i ustanovama vlada veliko zanimanje, smatramo da će Vam se ovogodišnja ponuda svakako svidjeti.

Detalje ponude možete vidjeti u priloženom letku e-DOM akcija.

Također Vas podsjećamo da demo verziju možete zatražiti te imati na raspolaganju 7 dana tijekom kojih možete unositi ili fiktivne ili Vaše stvarne podatke. Ukoliko unosite Vaše stvarne podatke, iste ćemo arhivirati 14 dana po završetku korištenja demo verzije. Tako ćete imati unesene već stvarne podatke ukoliko se odlučite na kupovinu sustava te ih neće biti potrebno ponovno unositi.

Više informacija potražite na www.e-profi.hr

 

Fiskalna odgovornost – Akcija “Zima 2015.”

Iskoristite promotivnu akciju „Zima 2015.“ te ostvarite popust od 50% na godišnji najam aplikacije Fiskalna odgovornost!

Ako ste:

  • trgovačko društvo ili pravna osoba – kojima je osnivač i/ili su u vlasništvu Republike Hrvatske, odnosno jedne ili više jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave;
  • Proračunski korisnik, koji se financira iz državnog, i/ili iz proračuna jedne ili više jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave;

… imate zakonsku obvezu podnošenja Izjave o fiskalnoj odgovornosti

Rješenje za popunjavanje i čuvanje Izjave o fiskalnoj odgovornosti dostupno je na www.fiskalna-odgovornost.info. Omogućava unos, provjeru i analizu svih elemenata poslovanja na jednom mjestu, te izradu i dostavu „Izjave … „ u digitalnom formatu.

Za jedinice lokalne i (regionalne) samouprave razvili smo i posebnu kontrolnu aplikaciju koja omogućava provjeru zaprimljenih Izjava proračunskih korisnika i/ili trgovačkih društava.

Kvalitetu rješenja potvrđuje više od 300 zadovoljnih korisnika.

Više pogledajte na www.fiskalna-odgovornost.info