Enel Split d.o.o. je, u sklopu projekta ‘Suvremena tvornica namještaja – ICT od skice do finalnog proizvoda’   za koji su, tvrtki Naprijed Sinj d.o.o., odobrena sredstva iz  Europskog fonda za regionalni razvoj, implementirao svoje programsko rješenje za upravljanje cjelokupnim poslovanjem malih, srednjih i velikih trgovačkih, uslužnih i proizvodnih poduzeća – Sustav ERP ®.

Implementacijom jedinstvenog informacijskog sustava objedinjeni su svi poslovni procesi tvrtke, a Enelov Sustav ERP ® pružit će Naprijedu, u svakom trenutku, uvid u sve informacije koje su ključne za kvalitetno poslovno odlučivanje i planiranje resursa kako bi se tvrtka brže odazvala izazovima tržišta i osigurat će potpunu pokrivenost svih relevantnih poslovnih procesa financija i računovodstva te primjenu najbolje poslovne prakse koja je rezultat  Enelovog dugogodišnjeg iskustva i aktivnog rada sa korisnicima.

Naš Sustav ERP ®  je, u konačnici, naprijedio upravljanje poslovnim procesima tvrtke Naprijed Sinj d.o.o., što je i bio jedan od glavnih ciljeva ovog projekta.

Bilo nam je zadovoljstvo biti dijelom ovog projekta o kojemu više možete pročitati u članku Dalmatinskog portala